E sili atu le iloa o le faʻapipiʻi faʻamau faʻamau

1.pito i luga fa'amau fa'amau

5

O lepito i luga pesini o le auala fa'apipi'i fa'aletonu mo tagata fa'atau kapoti.O le lautele o lona gutu e sili atu nai lo le tatalaina o le fata fata.A faʻapipiʻi, e mafai ona tuʻu saʻo i luga o le countertop ma kelu tioata e faʻaleleia ai.Afai ua gau, e mafai ona aveese le kelu tioata ma piki sa'o mai le fata.

|Tulaga |

E faigofie ona faʻapipiʻi ma faigofie ona tausia le pesini i luga o le counter pe a tupu se faʻafitauli mulimuli ane;o le avanoa o lo'o tu'u i lalo o le fa'apa'u e mafai ona tusa ma le 3 cm le maualuga nai lo le pesini i lalo o le fata.

|Tulaga |

E le faigofie ona tausia mulimuli ane.O le tulaga o loʻo faʻafesoʻotaʻi ai le pito o le pusa ma le fata faʻamau e faʻamaufaʻailogaina i le kelu tioata.A maeʻa se taimi umi, e faigofie ona faʻapipiʻi le kelu tioata, liuliuliuli, o le tulimanu o le ogaumu e faʻafefe, ma le vai e tafe i totonu o le kapeneta i luga o le va.

2. Fufulu fa'amau fa'amau

6

O le faatanoa o Taichung e ta'ua fo'i o le pesini fa'afefete.E tusa ai ma le tele o le faʻapipiʻiina o le itu o le faʻamau, o se laulau e faʻapupulaina mai luga o le fata o le kapeneta, ma o le faʻamau ma le faʻamaufaʻailoga e faʻaaogaina o se vaalele.

|Tulaga |

O lenei auala faʻapipiʻi e matagofie, ma o le maualuga o le ogaumu e faʻafefe i luga o le fata o le kapeneta, lea e faigofie ona mama.

|Tulaga |

O le faʻapipiʻiina o le taʻaloga Taichung e sili atu ona faigata, ma o le tau o le faʻapipiʻiina o le fausaga e sili atu ona taugata;o le va i le va o le ogaumu ma le tulaga o se tulimanu oti, ma e faigofie ona tuʻu le araisa toega ma pisia, lea e faʻatupu ai siama ma e le faigofie ona faʻamama.

3.I lalo ifo o le tanoa

7

|Tulaga |

Le i lalo-countergoto e faigofie ona tausia ma faigofie ona faamama.E foliga faigofie, matagofie ma limafoai ma le fata.

|Le lelei |

E tusa ai ma le tautalaga, o le faʻapipiʻiina o le lalo-countergoto e sili atu ona faigata.E manaʻomia le faʻapipiʻiina o le pusa i lalo o le fata o le kapeneta.O le pito i luga ma le pito i totonu o le pusa e iai pu e tutusa le lapopoa, ma o le va o loʻo faʻapipiʻi i le faʻapipiʻi.O le tau fa'aopoopo o le a sili atu foi ona taugata nai lo le ipu fa'amau, lea e tutusa ma le Taichung basin.

4.E uiga i le tauaveina o uta

8

 

I se tulaga lautele, o le mamafa o le mamafa o le pesini o loʻo i luga ma le Taichung pesini e sili atu nai lo le pesini i lalo o le counter, ma o nisi tagata e fesiligia le gafatia o le mamafa o le pesini lalo.

O vaega nei e tolu o puipuiga mo pesini i lalo ole pa'u:

Fa'aeteetega

1. Kelu tioata, ae le lava le malosi o le kelu tioata, aemaise lava mo le susu.

2. O le faʻagasologa o togafitiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le va o le pesini ma le countertop (faʻaaogaina e le vai, o le a malulu ma faʻamalosia, o le a faia le matafaioi o le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina, ma e le mafai ona gau i le lima pe a uma ona faʻapipiʻi mau).

3. O le faʻagasologa o togafitiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le va o le pesini ma le countertop (faʻaaogaina e le vai, o le a malulu ma faʻamalosia, o le a faia le matafaioi o le fusia ma le faʻatulagaina, ma e le mafai ona gau i le lima pe a uma ona faʻapipiʻi mau).

4. O fasi ma'a quartz foliga "7" e fa'atatau i le fa'aogaina o uta i foliga o se matau.

5.E uiga i le vateatea

9

 

A mae'a ona fa'apipi'i le pesini pito i lalo, e fia le avanoa o totoe i lalo?

Fa'aeteetega

1. Afai o lou fale ua na o se pakete suauu ma se ulo, aua e te popole i ai.

2. Ae afai e te fuafua e faʻaopoopo se tamaʻi oloa umukuka ma se vai faʻamamaina, e tatau ona e faʻalogo.Ole pusa tutusa e 2~3 cm pupuu nai lo le avanoa i lalo ole laulau.

3. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi se lapisi lapisi, e sili ona lelei le faʻaogaina o se faʻamaufaʻailoga e faʻapipiʻi e faʻapipiʻi ma lagolago ai meafaigaluega uma, lea e mafai ona faʻateleina ai le ola tautua.

Ae o le tautala masani, e le manaʻomia le tuʻuina o le tele o mea i le pusa, na o le fufuluina o ipu, fualaau faisua ma fualaau aina, e mautinoa lava e le o se faʻafitauli.

Fautuaga a le tagata lava ia, o le umukuka e sili ona lelei e faʻapipiʻi ai le pesini i lalo o le fata, faigofie ona faʻamama ma e leai se pala i le va, faʻaopoopo, mo masalosaloga e uiga i le tane tasi ma le tane lua, e mafai ona e filifilia se lapoa ma se tamaʻi. tane lua, po'o se tane tasi lapo'a, i luga.


Taimi meli: Apr-22-2022