E fa'afefea ona mamanuina lau umukuka?

O le taimi nei o le mamanu o le fale, o le umukuka e le tele tele, e toʻatele tagata e faʻalogo lelei pe a mamanuina le umukuka.Ae ui i lea, o le avanoa o le umukuka e gata, ae o loʻo i ai moni lava le tele o mea e manaʻomia ona teuina.O galuega o lo'o tauaveina ma le natura o le fale e taua tele.O se umukuka matagofie e mafai ona tatou fiafia i le kuka, ma mafai ai ona tatou 'ai maloloina ma suamalie.Ae fa'afefea se mamanu matagofie o le umukuka?Sau e matamata.

E fa'afefea ona mamanuina lau umukuka1

Sitaili mamanu umukuka

1. O le tu'ufa'atasiga o le sima ma le oak pa'epa'e e maua ai se sitaili fa'afouina ma fa'aonaponei

O le umukuka i le ata o loʻo tuʻufaʻatasia ma le fale lea o le sima ma fafie o mea autu.O faitoto'a o le kapoti e teu ai lanu susulu e fai i laupapa oak pa'epa'e.O le fola o loʻo faia i laupapa oak, e le gata ina faʻafouina, ae faʻapitoa foi ma isi vaega.Fa'aalia se foliga feololo.

2. NY style of pa'epa'e ma lanu efuefu ta'ele

E tatau ona toʻatele tagata e manatu e tatau ona faʻatulagaina le umukuka i le paʻepaʻe ina ia maua ai se lagona o le mama.O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le paʻepaʻe, ma faʻapipiʻi paʻu lanu efuefu i luga o le laulau faigaluega e aloese ai mai le lagona o le mama tele e mafua mai i le paʻepaʻe, ma e sili atu foʻi le masani.E le gata i lea, o le lanu efuefu o loʻo i ai le aafiaga o le faʻaogaina o le palapala.

3. Tile lanu moana ituaiga Europa i Saute

Fa'atasi se umukuka pa'epa'e fa'atasi ma ni nai lanu lanumoana mo se foliga susulu i Europa i Saute.O le auala o le faʻapipiʻiina o taʻavale e le gata ina taugofie i le fausiaina o tau, ae afai e te vaivai i lenei lanu, e mafai ona e suia naʻo le taʻavale pe a toe faʻaleleia, o se auala faʻapipiʻi umukuka faʻalelei .

E fa'afefea ona mamanuina lau umukuka2

4. Ose umukuka ogalaau e talafeagai mo le ola faanatura

O le pito i fafo o le umukuka ma le kapoti e faia uma i laupapa mata, ma avea ai ma se umukuka faigofie ma filemu.Mo i latou e faʻalogo lelei i meaʻai faʻapitoa, o se umukuka e faia i lenei mea masani e sili ona talafeagai.O le laulau faigaluega e faia i le maamora faʻaofuofu lea e faigofie ona tausia.

5. Laau × uamea u'amea tu'ufa'atasi i se sitaili cafe

E ui lava o le pito i fafo o le umukuka o le motu o loʻo faia i fafie, o se fale faigaluega tele ma mataʻutia o loʻo i luga o le a tuʻuina atu ai se foliga cafe-style.O le tele o le u'amea u'amea o le a ta'ita'iina ai le tofo muamua.Ole fua fa'atatau e fa'atatau ile fafie 4 ma le sila u'amea 6.

E fa'afefea ona mamanuina lau umukuka3

tomai faufau umukuka

1. Ergonomics

Tutu ma punou pe a kuka, e ala i le mamanu talafeagai, e mafai ona aloese mai le faʻafitauli o le tiga i tua;

O le maualuga o le fata e tatau ona 15 cm le mamao mai le tapulima pe a galue i luga o le fata, o le maualuga o le puipui puipui ma le fata e tatau ona 170 i le 180 cm, ma o le mamao i le va o le pito i luga ma le pito i lalo e tatau ona 55 cm.

E fa'afefea ona mamanuina lau umukuka4

2. Fa'agasologa o galuega

Fa'asoa lelei le avanoa o le kapeneta, ma taumafai e fuafua le nofoaga o mea e tusa ai ma le tele o le fa'aoga;tuu le faamama i tafatafa o le faatanoa, le ulo i tafatafa o le ogaumu, ma isi mea, ma o le nofoaga o le kapoti meaai e sili ona mamao ese mai pu malulu o mea umukuka ma pusaaisa.

3. Lafoa'i lelei o otaota

O le umukuka o le vaega pito sili ona afaina mo le filogia o le potu malolo.I le taimi nei, e masani ona faʻapipiʻi le faʻamau i luga aʻe o le ogaumu.

4. Faʻamalama ma le ea

Aloese mai le susulu o le la e puipuia ai mea'ai mai le leaga ona o le malamalama ma le vevela.E le gata i lea, e tatau ona faʻafefe, ae e le tatau ona i ai ni faamalama i luga aʻe o le ogaumu

5. Fa'ailoga avanoa


Taimi meli: Iuni-06-2022