Anhui Province fa'atau auala asiasi vaega e asiasi i le Vaega e su'esu'e ma fesuia'i

Mai le aso 3 o Novema i le aso 4, 2020, e silia ma le 70 tagata mai le Aai o Suzhou ma le Aai o Fuyang, Itumalo o Anhui, fale gaosi oloa ma faʻatau auala na asiasi atu i le Horizon Group mo fefaʻatauaiga.O le aufaigaluega mai le nofoaga autu o galuega a le Horizon Group na taliaina ma taʻitaʻia le asiasiga.

1

I lalo o le taitaiga a paaga i Horizon, o le vaega asiasi muamua na oo mai i le Horizon Huifeng gaosiga faavae, suesuega nofoaga o le falegaosimea fale faigaluega laina faapotopotoga ma olo laina oloa gaosiga faagasologa ma tekinolosi, tele aʻoaʻoga gaosiga ma masini gaosiga maualuga, ina ia molimauina e tagata le fua malosi gaosiga o Horizon Group.

2

Ina ua uma ona asiasi atu i le faavae o le gaosiga, na o mai le vaega asiasi i le fale o faaaliga maa faafoliga Hui Feng i lalo o le vaega.Fa'amatalaga Horizon fa'afeiloa'i le quartz iasepi ma'a tu'ufa'atasi puna i auiliiliga, e faaalia ai le matagofie faalenatura o le iasepi muamua.

3

Na viia tele tagata i le iila o le iasepi quartz, aemaise lava lona mafanafana ma le lamolemole.Na latou tautala maualuga i le eseese o talosaga oloa, o le tulaga taʻitoʻatasi o avanoa faʻaaliga, o le faʻaaliaina o aʻafiaga o oloa ma le faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻiina o oloa i oloa Horizon.

4

Horizon quartz qualitative ma'a iasepi i le itu taumatau o lona mamanu mauoa ma lanu ma saito, na maua ai se avanoa fou o mafaufauga mo le teuteuga o le fale.Matou te talitonu i le lumana'i lata mai o le a fa'atupuina le tulaga fou o maketi a aiga iinei.

5

Ina ia faʻapuupuu atili le mamao i le va o Horizon ma le au faʻatau, na filifilia e le Horizon Group le Blue Ocean International Hotel, ma valaʻaulia tagata asiasi e auai i le taumafataga o le afiafi.Ma o le vaega a Horizon na fa'aalia le lava fa'amaoni i le galulue fa'atasi.

6

O lenei asiasiga i Suzhou City, Anhui Province, gaosiga ma auala e faagaoioia i le Aai o Fuyang, o se malamalama sili atu ona loloto o Horizon Group, o se lagona sili atu ona malamalama o le maa iasepi quartz, mo itu e lua e ulu atu i le tulaga galulue faatasi tele ua faataatia se faavae mautu.Horizon Group o le a faʻaauau pea ona faʻafouina, e tuʻuina atu ma sili atu le lelei ma auaunaga faʻapitoa i paaga!


Taimi meli: Apr-07-2021