Filifili le fata umukuka agavaa

O fata umukuka e masani ona faʻaaogaina i le olaga i aso taʻitasi, o lea o le lelei o faʻamaufaʻailoga e fuafua saʻo ai le faʻamafanafanaga ma le teuteuga o tagata.

Ae o le toʻatele o tagata na faitio pe aisea ua faʻafefete ai, mataʻutia pe malepe foi pe a uma se taimi puupuu o le faʻaoga?E na'o le fa'atonu e mafai ona fai mai ua e filifilia se fa'amaufa'ailoga ma'a quartz "pese".

cdcs

O le mea moni, o le mea moni o le quartz stone countertop o loʻo i ai le lelei o le ofuina o le teteʻe, maualuga le vevela, ma le lelei o le pisia.E le faigofie le sasaina pe tafe toto i le faʻaaogaina i aso uma, e faʻafefea la ona tatou iloa le lelei o le maʻa quartz?

fcdv

Liligi le soya sosi poo le uaina mumu i lugalea.

cdcscdsc

A fa'atau se fa'ama'a quartz countertop, e mafai ona e fa'aogaina se peni lanu e tusi ai i luga, pe tu'u ai sina sosi soya po'o se mea, fa'atali mo sina taimi ona solo lea e va'ai pe mafai ona solo mama.O le maeʻa ma le pisia e matua lelei lava, afai e le mama, e fautuaina e aua le faʻatau.

taia i le naifi uamea

cvdfvdxf

Ma'a'a o le fa'ailoaina lea o le fa'alavalava.O le auala faigofie o le sasaina i se naifi uʻamea, ma e le mafai ona faʻaogaina le ki mo le faʻamaonia.O le naifi uʻamea na tipi, ma tuʻu ai se faʻailoga paʻepaʻe i luga o le maʻa quartz pepelo, ona o le maaa o le ipu e le lelei e pei o le sila, o le pito i luga na tipiina e le naifi uʻamea, faʻaalia ai le paʻepaʻe i totonu.O le ma'a quartz mama e sasaina e se naifi u'amea, ma totoe na o se maka uliuli.E mafua ona e le mafai e le naifi uamea ona sasaina le maa quartz, ae tuua ai ni fasi uamea.

tunu mafaila

cdssdv

 

O le vevela o le maa quartz i lalo ole 300 tikeri Celsius o le a leai se aafiaga i luga, o lona uiga, o le a le faʻaleagaina ma gau;ona o le maamora o loʻo i ai se aofaiga tele o resini, e sili ona faigofie i deformation ma charring i le vevela maualuga.

Oomi le fata sikaleti mumu i luga o le laulau, pe faaaoga se moli e mu sa'o ai.O le mea e leai se fa'ailoga o le mea moni lea, a'o le tasi e iai fa'ailoga uliuli o le mea sese lea.

Fa'ailoa ile vineka pa'epa'e po'o le oxalic acid.

cdvf

Liligi se sipuni sipuni o le vineka pa'epa'e i luga o fata o le ma'a fa'akomepiuta ma le ma'a quartz.A maeʻa le 30 sekone, afai e tele ni pupuni laiti e gaosia, o lona uiga o se maʻa quartz pepelo.Aua o le calcium carbonate i totonu o le maa quartz pepelo o le a tali atu i le vineka paʻepaʻe e maua ai le ea.O ia countertops e maualalo i le tau, faigofie ona matua, taʻe, faʻafefe lanu, ma maua se olaga puupuu.

Ma le mea mulimuli, ou te faamanatu atu i tagata uma pe a faʻataʻitaʻiina le quartz stone countertops, e sili ona lelei le faia i luga o le faʻataʻitaʻiga ua tuʻuina atu, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le oloa ma mafua ai faʻalavelave le talafeagai.E le gata i lea, e tatau foi ona tausia lelei maa quartz countertops i le taimi o le faʻaaogaina.A uma mea uma, e tusa lava po o le a le maualuga o mea e maua, e faigofie lava ona faʻaleagaina pe a latou le faʻaeteete.


Taimi meli: Apr-08-2022