Faatusatusaga o mea eseese countertop

40

  • fata laupapa malo
  •  

O foliga vaaia o fafie laupapa malo e muamua-vasega, ae pe a filifilia le ituaiga o fafie e faʻagesegese le tuputupu ae ma maualuga maualuga, o le tau o le a maualuga atu.O le mea moni, o lo'o i ai fo'i fa'amau fa'apipi'i laupapa malo ma tau fa'alelei.E tusa lava po o le a le tasi, e manaʻomia ona faʻamaufaʻailogaina, antibacterial, ma le susu, a leai o le taʻe ma le palapala o le a avea ma faʻafitauli.
Malosi fa'ama'i ✦✦✦
Faigata Fa'amama ✦✦✦
Malosi ✦✦
Lalelei ✦✦✦✦✦
Tau✦✦✦
4142fata maamora
Maamora countertops e maualalo tau, natura natura, maaa maualuga, ofuina teteʻe ma maualuga vevela tetee, ma e le faigofie ona deform.
Ae ui i lea, e tele pores i luga o le maamora, ma o le palapala e faigofie ona ulu, o lea afai e te manaʻo e faʻaoga le maʻa masani e pei o se umukuka umukuka, faʻaopoopo i le faʻamauina o pores i luga o le fogaeleele i le lua tausaga, e tatau foi ona e fufulu. ma le filiga tele.
Malosi fa'ama'i ✦✦✦
Faigata Fa'amama ✦✦✦
Malosi ✦✦✦
Lalelei ✦✦✦✦
Tau✦✦✦
43Countertops Quartz Faufau
O le maa o le Quartz o se ituaiga o maʻa faʻapitoa, o le eseesega o le faia i le maʻa quartz gau ona faʻapipiʻi lea i le resin.O le quartz stone countertop lava ia e maualuga le maaa, e le fefe i maosiosia, ma e tetee foi i le suauu ma le alkali;o lona tulaga le lelei o le splicing e le mafai ona seamless, ma o le ai ai ni faailoga.
Malosi fa'ama'i ✦✦✦✦
Faigata Fa'amama ✦✦✦✦
Malosi ✦✦✦✦
Lalelei ✦✦✦✦
Tau✦✦✦✦
44fata fatafata uamea
Afai o le faiga teuteu fale e faigofie ma alamanuia, countertops uamea stainless o se filifiliga lelei.O fata u'amea uamea ua ta'ua o fata pito sili ona faigofie e fa'amama.I le faaopoopo atu i le faʻasaʻoina o le afi ma le maualuga o le vevela ma faigofie ona faʻamama, o latou foi e antibacterial;ma uamea stainless ma maa faafoliga e mafai ona faia i se seamless tuufaatasia mamanu.
O le fa'afitauli o lo'o i ai le le lelei o le ofuina ma e fa'apitoa i fugalaau.E le gata i lea, o le ipu uamea o le laulau uamea e le mafiafia, ma o le a faʻaleagaina ma faʻafefe pe a uma ona vevela mo se taimi umi.
Malosi fa'ama'i ✦✦✦✦✦
Faigata Fa'amama ✦✦✦✦
Malosi ✦✦✦
Lalelei ✦✦✦
Tau ✦✦✦✦
45

 

 


Taimi meli: Sep-02-2022