Eseesega i le va o maa quartz ma maamora

A: Le eseesega i le va o maa quartz ma maamora:

1.Ma'a Kuatae faia i le 93% quartz ma le 7% resin, ma o le maaa e oo atu i le 7 tikeri, ae o le maamora e synthesized mai maamora efuefu ma resini, o lea o le maaa e masani lava 4-6 tikeri, lea e na o le quartz Stone e faigata atu nai lo maamora, valu. -tetee ma fa'alavalava.

2. E mafai ona toe faʻaaogaina le maa Quartz.Talu ai o mea i totonu o le maa quartz e tufatufa tutusa, o le pito i luma ma tua e tutusa lava.O lona uiga, pe a maeʻa ona aʻafia ma faʻaleagaina le pito i luga, o le pito i luma ma le pito i tua e pasi A maeʻa le faʻalelei faigofie ma le oneone, e mafai ona ausia le aafiaga tutusa e pei o le pito i luma muamua, lea e faʻaitiitia ai le tau o le tausiga ma tau.O le maamora e le mafai ona toe faʻaaogaina, aua o lona aafiaga lelei e faia faʻapitoa, ma a faʻaleagaina, e le mafai ona toe faʻaaogaina.I se faaupuga faigofie, o le maa quartz e le faigofie ona gau, ae o le maamora e faigofie ona gau.

3. Ona o uiga o ana lava mea, o le maa quartz e fuafua ai le maualuga o le vevela.O le vevela i lalo ole 300 tikeri Celsius o le a leai se aafiaga i luga, o lona uiga, e le faʻaleagaina ma malepe;ona o loʻo i ai se aofaiga tele o resini, e faʻapitoa lava i le faʻaleagaina ma le vevela i le maualuga o le vevela.

4. Quartz ma'a o se mea e le fa'asalaina ma e leai ni a'afiaga leaga i le tino;o mea mataʻina matou te faia maa quartz e le faʻasalaina quartz;ma o le maamora e faia i le pauta maamora masani, o lea e ono i ai le radiation, lea e ono mafua ai ni aafiaga leaga i le tino.

5. Pe a vaʻavaʻai i le faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se ata puipui i luga o le maa.Ole luga ole maa quartz e le manaʻomia se gaioiga.

B: O le ma'a quartz tui tui mamafa (afe o tone o fetaomi + auala gaogao) e matua'i ese lava mai le fa'aa'oa'oga la'ititi (liligi sa'o i totonu o le limu) ma'a quartz.:

E lua ituaiga o maʻa quartz: sasaa ma tui tui.E masani lava, e faigata ona iloa le va o ituaiga e lua o maʻa quartz i luga o le maketi.I tulaga o le maaa, o le tui tui e maualuga le maaa ma le faʻamalosi, lea e sili atu nai lo le sasaa.Ae o lo tatou atunuu i le taimi nei e le o iai se tekinolosi tui matua.O le a tele fa'afitauli lelei i le lumana'i.O le maaa o le lafo e matua maualalo lava nai lo le tui tui.

A fa'atau, e mafai ona e ave le ki e valu ai luga e va'ai pe i ai ni maosiosia, ona siaki lea o le susulu o le pito i luga, ma va'ai pe i ai ni pores i tua o le laupepa.E iai foi le mataupu o le mafiafia.

Ona i ai lea o le faafitauli o le ulu atu.O pores o le maa quartz na gaosia e le faitau afe o tone o le oomiina + auala gaogao ua tumu uma i resini, ma o le maa quartz na gaosia e lenei faiga e le faigofie ona taʻe.


Taimi meli: Nov-19-2021