Henan Pingdingshan fa'atau ma fa'asoa fa'atau pisinisi fa'asalalau e asiasi i le Vaega!

E silia ma le 50 tagata mai tufatufa ma tufatufa i Pingdingshan City, Henan Province o mai e asiasi i le Horizon Group i le aso 14 o Oketopa, 2020. O le aufaigaluega mai le nofoaga autu o galuega a le Horzizon Group na talia fiafia i latou ma avea o se taʻitaʻi maimoa a Horizon, e nafa ma le faʻamatalaga auiliili ma le faʻalauiloaina o le faʻavae gaosiga ma le faʻaaliga faʻaaliga o Horizon.

1

O oloa ma auaunaga maualuga, tulaga agavaa ma le ta'uleleia o kamupani, tulaga lelei o le atina'eina o alamanuia, o mafuaaga taua ia e faatosina mai ai lenei asiasiga a tagata faatau.

O le vaega asiasi muamua o mea uma i luga o le tumutumu o le gaosiga faavae mo se asiasiga, i le pito i luga taiala o le faiga e faamatala, o le vaega asiasi i luga o le tumutumu o le fua o le gaosiga, faiga oloa ma tekinolosi gaosiga.

2

Ina ua maeʻa le malamalama loloto i le Horizon quartz jade maa suʻesuʻega & atinaʻe ma le gaosiga o gaioiga, na latou tuʻuina atu se iloiloga maualuga i Horizon meafaigaluega gaosiga faʻapitoa, faiga faʻamalosi ma le faʻamalosia o le gaosiga.

3

Ina ia mafai ona faia le taamilosaga o se lagona sili atu ona malamalama o le eseesega i le va o le maa iasepi quartz ma le maa quartz, ina ua uma le folasaga o le faavae o le gaosiga, o le taamilosaga taʻitaʻia le vaega malaga e o mai i le fale faʻaaliga maʻa faufau Hui Feng.

4

O le avanoa e iai se lagona malosi o le lanu ma le fa'ata'ita'iga fa'amata'aga e atili ai ona iloa e tagata asiasi le tuliloaina o le tulaga lelei o oloa a le Horizon Group.I le talisapaia moni o le papa iasepi quartz, latou mapuea ona o lona tulaga mafanafana mafanafana ma susu e sili atu ona mataʻina nai lo isi papa.

5

Horizon quartz ma'a iasepi, ona o ona mamanu tulaga ese ma lanu, e maua ai le tele o mafaufauga avanoa ma le tele o filifiliga.i le faʻagasologa o tekonolosi o le Horizon production base, o le tele o oloa faʻapitoa faʻatasi ma se lagona o le masani na tuʻuina atu se lagona loloto i tagata asiasi.

6

I le asiasiga a le fale fa'aaliga, na atili ai ona iloa e le vaega asiasi le tulituliloaina ma le fa'aauauina o oloa ma le lelei o le Horizon Group, ma tuuina atu ai foi se iloiloga maualuga o le agaga fou o le faaaogaina o oloa a le Horizon Group, ma fai mai e aoga le malaga!

Ina ia faʻalauteleina le malamalama atili o itu e lua, na faia ai e Horizon se taumafataga o le afiafi mo le aumalaga asiasi, i luga o le galulue faʻatasi o le poloketi, o le vaega o Horizon na faʻaalia le faʻamaoni atoatoa, faʻaititia atili le mamao o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le va o Horizon ma tagata faʻatau, ma faataatia se faavae mautu. mo itu e lua e ulufale atu i le tulaga taua o le galulue faatasi.

7

Faʻalagolago i le malosi o le atinaʻe malosi ma le maualuga o le faʻamautinoaga o oloa, ua filifilia ma lauiloa le Horzion Group e le tele ma le tele o tagata faʻatau. fafo atu o pisinisi.Faʻafeiloaʻi uo mai soʻo se ituaiga olaga e asiasi ma suʻesuʻe e faʻalauiloa avanoa galulue faatasi!


Taimi meli: Apr-07-2021