O le faafouga e le o se galuega faigofie i le taimi nei

O le faafouga e le o se galuega faigofie i le taimi nei.Mai le filifilia o meafaitino i le faʻapipiʻiina, e manaʻomia ai le tele o mafaufauga.E le taʻua le teuteuga o se fale atoa, e oʻo lava i se umukuka laʻititi e manaʻomia le tele o le malosi ma le taimi e toe faʻaleleia ai..E le faapea ou te leʻi iloa pe a faʻapipiʻi kapoti, e tatau ona faʻapipiʻi mea!

Faafouga1

O loʻo faʻafouina le umukuka, ma o le vaega o kapoti e tatau ona lapopoa.O se kapoti lelei o le a sili atu ona faʻalelei pe a tatou faʻaaogaina i le lumanaʻi.I aso nei, e masani ona matou filifili e faʻavasega le kapoti umukuka.I le taimi nei, pe a o mai tagata faigaluega e faʻapipiʻi, atonu latou te fesiligia oe pe faʻapipiʻi laupapa laupapa poʻo fasi uʻamea i le pito i lalo o le fata.O le mea moni, o nei mea uma e tatau, o lea aua le fenumiai.

Faafouga2

E ui lava o le kapoti i totonu o le matou umukuka e lelei tele i le tulaga o le mautu, ae o nisi taimi e tipi ai ni ivi po o ponaivi tetele i luga o le fata, afai e leai se mea i lalo o le fata e faʻafefe ai, e faigofie ona taʻe.Afai e malepelepe, e tele se tupe e alu e toe faaleleia ma toe faʻapipiʻi.E sili atu le faʻapipiʻi muamua o mea pe a faʻapipiʻi.

Faafouga3

Ou te fefe i ia mea faʻapitoa, o lea pe a faʻapipiʻi kapoti, e masani ona ou tuʻuina sina mea itiiti i lalo o le fata.E mafai ona avea ma fasi uamea poʻo laupapa laupapa.O nei mea e lua e sili ona faʻaaogaina i le taimi nei, ma e le leaga le aʻafiaga.Ioe, o nei mea e lua o loʻo i ai pea o latou lava uiga, e faʻatatau i le auala e te manaʻo e filifili ai?

Faafouga4

O a mea lelei ma le lelei o pa u'amea?

Tulaga lelei: Talu ai o le umukuka lava ia o se nofoaga susū, e tele le vai faʻafesoʻotaʻi, pe fufulu fualaau faisua poʻo kuka, atonu o loʻo i ai vai faʻafefe, ma o fasi uʻamea o le uʻamea uʻamea, o lea o le a lelei ai le faʻafefe. .O le a'afiaga, fa'atasi ai ma le mea e fai si faigata, e le fa'aleagaina pe malepe tusa lava pe a'afia i le fa'alauteleina o le vevela ma le fa'aitiitiga mo se taimi umi.

Le lelei: O le aofaʻi o fasi uʻamea e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le pito i lalo o le kapeneta countertop o le a fai si tele, ma talu ai o se mea uamea, o le tau masani o le a sili atu le maualuga nai lo isi mea.

Faafouga5

Tulaga lelei ma le le lelei o laupapa?

Tulaga lelei: O laupapa laupapa e masani ona faʻaaogaina i nofoaga tetele, ae ona o mea mataʻutia o laupapa laupapa e faigofie lava ona maua, o le tau o mea teuteu o le a faʻaitiitia.

Leaga: Na ou fai atu o le umukuka o se nofoaga susu, ma o le susu e tetee atu i laupapa laupapa masani e matua leaga lava.A maeʻa se taimi umi, e tusa lava pe tele atu pads, o le ai ai pea le deformation.O nisi taimi ona o le pala o ausa vai mo se taimi umi, o laupapa laupapa i lalo o pads o le a avea foi ma pala, ma o le uliuli o le a aafia ai foi le tulaga matagofie atoa.

Toefaafouga6

O le mea moni, mo le iloiloina o le tulaga pe a maeʻa ona ou alu i totonu, ou te fautuaina pea e te filifilia ni fasi uʻamea e faʻapipiʻi ai kapoti, ina ia umi le ola tautua, ma e te le tau popole i ai.Ou te talitonu o le a manatua e tagata uma e tuʻu mea i lalo o fata pe a teuteu ma faʻapipiʻi kapoti i le lumanaʻi!


Taimi meli: Au-08-2022